Adunarea Generală a membrilor din Asociația Română din Canada - Duminica 12 mai 2024

Duminica, 12 mai 2024, la sediul «Communaute chretienne Bienhereux Francois-de-Laval» situat 231 rue des Sables, Laval, Qc H7G 3V9, între orele 11h00 – 16h00 va avea  loc Adunarea Generală a membrilor din Asociația Română din Canada, conform statutului asociației. 
 
Se permite accesul in sală doar membrilor activi cu cotizatia plătită la zi. Pentru a putea fi eligibil cu drept de vot, prezența este condiționată de plata anuală a cotizației, minim doi ani consecutivi.

Cei care nu pot să fie prezenți la reuniune pot delega o persoană anume printr-o procură de împuternicire cu condiția să aibe plătită membria la zi. Procurile trebuie prezentate la inceputul adunării.arc adunare generala 2024
 
Ordinea de zi a Adunării Generale – ARC :


1 – Plata cotizației membriei și înscrierea de noi membri fără drept de vot
2 – Comemorare adusa unor membri din asociatie trecuti in neființă in ultimii 2 ani
3 – Raportul de activitate pe perioada 2022 – 2024
4 – Acordarea Titlului de Membru de Onoare post-morten dl. Ionel Taranu
5 – Prezentarea demisiilor și demiterilor conform articolului 46 din statut.
7 – Dizolvarea Comitetului de Administrație actual
8 – Alegerea unui nou Comitet de Administrație pentru mandatul următor
9 – Varia.
 
După cum se prevede în statut și pentru a asigura buna funcționare a asociației, va rugam sa plătiti cotizația de membru ARC pentru anul in curs, 2024.

În condițiile prevăzute prin sedinta de CA cuantumul contribuției a fost stabilit la 25.00$ de persoană, 10.00$ de persoană pentru pensionari (membria este nominală). Plata se poate face direct din banca dumneavoastra prin e-mail pe adresa cotizatie@arcanada.org

Cu plata cotizației vă rugăm să precizați urmatoarele :
Nume, Prenume
Adresa, Cod Postal
Nr de telefon
Adresa de e-mail

O confirmare de inregistrare vă va fi trimisă la primirea plății.

Daca aveti prieteni sau cunostințe care nu au fost niciodată membri ai Asociației Române din Canada (ARC) ș doresc să devină, vă rugam să trimiteți o cerere prin e-mail la adresa secretar@arcanada.org și veți primi un formular " Cerere de adeziune - 2024" care trebuie completat și retrimis la aceeași adresa de e-mail. Pentru a deveni membru nou al asociației trebuie o recomandare a unui membru activ. Membru activ este persoana care și-a plătit membria anuală la zi și care are drept de vot la toate adunările asociației. Orice membrie nouă trebuie aprobată la proxima adunare de comitet. Prin semnarea cererii de adhesiune de a deveni membru al Asociației Române din Canada (ARC) vă angajați sâ respectați statutul și regulamentul de funcționare al asociației și al Parcului ARC de la Val David.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la reuniunea asociației noastre.

Comitetul ARC
Asociația Română din Canada
2210 Montée Predeal-Trudeau
Val-David, Qc, Canada J0T 2N0
www.arcanada.org


 

Noutati ARC

Evenimente

Galerie Foto